Recept
Recept na hezký večer
2-3 kamarádi ochotní ke všemu
5-10 l dobrého vína (nejlépe mede in "TESCO" ale poslouží i větnamská tržnice)
Vypadá to velmi jednoduše, ale věřte, není to žádná legrace. Základem úspěchu je vybrat dostatečně odolné jedince ( Jedy hodil šavli po dvou skleničkách...). Dalším důležitým faktorem je podlévání a dolévání ! Podlévat se musí značně, hlavně od začátku aby nám maso trochu zvláčnělo, naopak dolévání musí být vemi citlivé!!!! Dolévá zásadně osoba nejméně vláčná (ze skušenosti víme, že čím vláčnější, tím více se rozlije). Nazávěr mi nezbývá než popřád hodně štěstí při provaření a nezapomeňte dobře se zásobovat, není nic horšího než přestat "vařit" vpůlce...
Komentáře
Přehled komentářů
No hned bych šel něco vařit:))
Nezakuchtíme, tak kolem víkendu?
Bon apetit
(Jarda z Kalinovic - Baron von Alkohol, 20. 5. 2008 21:31)